Hartelijk welkom op de website van Reiki-praktijk de Verbinding waar u terecht kunt voor Reiki-behandelingen en Reiki-cursussen. Wij gaan er van uit dat een gezond lichaam niet mogelijk is zonder een gezonde geest. Reiki is een prachtige van oorsprong Japanse geneeskunst die zowel de geest als het lichaam versterkt. Via deze site vertel ik u graag meer over wat Reiki is en wat het voor u betekenen kan.

Rustgevend
Het leven is druk, gaat erg snel en er wordt veel van ons verwacht. We nemen vaak te weinig tijd voor ontspanning. Stress en spanning worden hierdoor opgeslagen in lichaam en geest. Het gevolg is dat ziekten sneller vat op ons hebben. Reiki werkt rustgevend en brengt ons terug bij onszelf.

Balans herstellend
De balans wordt hersteld. Door Reiki krijgen we een beter contact met het gevoel en onze intuïtie. Er ontstaat een krachtige basis om het leven te leven.

Aanvullende geneeswijze
Reiki is een prachtige aanvullende geneeswijze die met iedere andere manier van genezen kan worden gecombineerd. Velen ontdekken dat je met Reiki zelf een belangrijke bijdrage kunt leveren aan de gezondheid en je welbevinden.

Reiki is kiezen voor jezelf, meer rust, meer balans. Reiki is geschikt voor iedereen, ook voor kinderen en dieren.

Veel plezier gewenst op deze site! Voor vragen kunt u altijd contact opnemen.